Schoolvoorstellingen

Uit de Kunst

Onze partner voor uw boekingen

Al sinds jaar en dag zijn de schoolvoorstellingen van Prianha te boeken bij Impresariaat Uit de Kunst in Utrecht. Impresariaat Uit de Kunst is het grootste impresariaat gespecialiseerd in (educatieve) voorstellingen op school en in theaters. Uit de Kunst selecteert muziek-, dans- en theatervoorstellingen – al dan niet in combinatie met workshops – op thema, doelgroep, schooltype en leeftijdsgroep.  Zij waarborgen bovenal kwaliteit en geschiktheid.

 Lees meer… 

De Martelgang van…

In De Martelgang van… maken we kennis met een hoofdpersoon die buiten de boot valt. Ondanks, of juist dankzij, zijn/haar eigenaardigheden heeft deze persoon net zoveel behoefte aan liefde en aandacht als ieder ander. Dat is niet zo eenvoudig als je er niet bij past. Lokt de hoofdpersoon de problemen uit of is het allemaal de schuld van de anderen? Wat is de rol van familie en vrienden?

 Lees meer… 

Pestkoppen

Pestkoppen is een uitgelezen mogelijkheid om pesten en gepest worden samen met leerlingen en onderwijspersoneel onder de aandacht te brengen. Pestkoppen is een vrolijke, interactieve voorstelling (met een duidelijke boodschap) die zeer geschikt is voor introductie- of themadagen in het voortgezet onderwijs. In Pestkoppen maken we zichtbaar hoe pestgedrag door de school wordt aangepakt. Iedere school heeft een pestprotocol. Hoe gaan we daar als school mee om? Bij wie moet je zijn als je wordt gepest? Wat gaan we voor je doen en wat kunnen de pesters van de school verwachten?

 Lees meer…