De Martelgang van…

Een verhaal van anderszijn

Het anderszijn begint al bij onze voorstelling zelf: improvisatie. Geen uitgeschreven tekst, geen gecomponeerde liedjes maar een uitgewerkt levensverhaal samen met het publiek ter plekke bedacht.

In De Martelgang van… maken we kennis met een hoofdpersoon die buiten de boot valt. Ondanks, of juist dankzij, zijn/haar eigenaardigheden heeft deze persoon net zoveel behoefte aan liefde en aandacht als ieder ander. Dat is niet zo eenvoudig als je er niet bij past. Lokt de hoofdpersoon de problemen uit of is het allemaal de schuld van de anderen? Wat is de rol van familie en vrienden? Aan het begin en tijdens deze geïmproviseerde, muzikale vertelling bepalen Ton en Joost, samen met het publiek onder andere: het beroep van de hoofdpersoon, welk exotisch zoogdier meedoet en… of het goed of slecht afloopt.

De Martelgang van… is een voorstelling vol vaart, absurde humor en vreemde typetjes. Ook de gevoelige snaar wordt niet geschuwd. In overleg met de school/instantie kan een specifieke thematiek worden aangepakt. Geschikt voor elke schoolsituatie!

Al meer dan 700 maal gespeeld op het Voortgezet Onderwijs

Uitvoering:
Ton Haas
Joost van der Knaap